Förskolan Vetenskaparna AB

Välkommen till Förskolan Vetenskaparna!

PSX_20160810_212912.jpg Förskolan är belägen på Högbergsgatan 48, på Södermalm i Stockholm.
Vi är en liten enhet med plats för 30 barn och 6 pedagoger.
Hos oss arbetar två legitimerade förskollärare varav en även innehar Ateljéristautbildning.

Vi arbetar aktivt utifrån Läroplanen för förskolan rev.2016 och synliggör detta i våra projekt i verksamheten.

Är du nyfiken på vår verksamhet eller önskar ställa dig i kö är du välkommen att kontakta oss på Forskolanvetenskaparna@hotmail.com
Telefon 08-642 66 06.

Du kan också logga in direkt via Min Barnomsorg och ställa dig i kö till vår verksamhet: http://www.stockholm.se/ForskolaSkola/forskola/

Förskolans öppettider är för närvarande 06.30-17.30, i enlighet med Stockholms stads riktlinjer för barnomsorg samt föräldrarnas behov.
Ramtiden är den maxtid en förskola måste hålla öppet om det finns ett behov av det. Ramtiden är mellan kl 06:30 och 18.30 alla helgfria vardagar förutom julafton, midsommarafton och nyårsafton.

Glad sommar!

FullSizeRender.jpg

Tack alla fantastiska barn för denhär terminen, vi ses igen efter sommarledigheten <3

Förskolan VETENSKAPARNA - Högbergsgatan 48 - 118 26 Stockholm